Coach ondersteuning

Coach ondersteuning

Er zijn vele coaches actief in het begeleiden van mensen. Het CvBp heeft een open source aan informatie voor bedrijven die coaches opleiden en die actief gericht zijn op de onbewuste aansturing en de effecten daarvan op je leven.
Het CvBp kan je in contact brengen met coaches en bedrijven die gespecialiseerd zijn in het spiegelen van jouw onbewuste drijfveren.

Deze coaches hebben een meerjarige ervaring met dit type coaching en zijn gecertificeerd in een instrument dat je innerlijke patronen zichtbaar maakt. Dit dient als middel en als basis om deze, voor jou nog onzichtbare, patronen helder te maken, waardoor je bepaalde herhalende problematiek kunt begrijpen en bewust maken.

Belevingscoaching

Het is moeilijk uit te leggen wat nu precies ‘coaching van het onbewuste’ is. Het lijkt alsof ik je vraag een rood vlak te beschrijven terwijl jij geen kleuren kan onderscheiden. Hoe zie je dan ooit een rood vlak? De meeste mensen hebben geen zicht op hun onbewuste, en dan lijkt het coachen daarvan zinloos. Maar niets is minder waar.

Bewustworden van je onbewuste geeft een enorme impuls aan je talent, je energie, de waarde die je aan jezelf toekent. Het geeft zicht op al die zaken waar je telkens weer tegenaan loopt. Of het nu gaat over je autoritaire baas, je moeilijke relatie, je schoolkeuze, opvoeding van je kinderen, overal spelen je eerdere ervaringen een (grote)rol. Niet jij bepaalt, maar je vroegere ervaringen bepalen je keuzes. Je daar bewust van worden levert veel op voor jezelf en anderen. Want die kunnen zich daar weer aan spiegelen en ook de waarde inzien van ‘kijken’ naar je onbewuste aansturing.

Het CvBp leidt coaches op in het coachen van onbewuste aansturing, maar coached niet zelf als wetenschappelijk instituut. Wij sturen mensen met vragen graag door naar gecertificeerde coaches.

Jouw onbewuste

Toen je klein was heb je een set van regels en gedragingen meegekregen van je ouders. Dat was niet doelbewust maar gewoon regels die zij ook weer geleerd hebben. Sommige van die regels passen, andere in het geheel niet. Al die ervaringen neem je mee in je reis van je leven. Degene die passen zijn fantastisch, niets meer aan doen. Degene die echter niet passen trappen bij alles op de rem. Talent laat je niet zien, mogelijkheden blijven onbenut en het werk wat je doet is niet van jou maar van je vader. Kortom: je leeft op de rem. Een coach die jou bewust maakt van je onbewuste maakt je leven echt anders. Want zij hebben die reis al ondernomen.