Workshops

Workshops zijn van grote waarde binnen het onderwijs van het CvBp. Overdracht van Belevingspsychologie kan het beste via de directe interactie plaatsvinden en dat is bij workshops het geval.
In de agenda worden de diverse workshops benoemd met daarbij het onderwerp van de workshop. Workshops zijn toegankelijk voor iedereen, ongeacht opleidingsniveau. Wél staat het niveau van de workshop aangegeven maar dient slechts als indicatie.

Workshops

Workshop thema’s

Het woord ‘workshop’ spreekt voor zich, feitelijk is het leren terwijl je het doet. Het is interactief. Er zijn vele thema’s natuurlijk, we benoemen er enkele:

  • Wat is het onbewuste en hoe beïnvloed mij dat.
  • Leer je projecties herkennen en die van anderen
  • En jij denkt dat je weet wat verantwoordelijkheid is.
  • Burn-out: een nieuw perspectief
  • Opvoeding en bewustzijn

Actief leren

Tijdens onze workshops word je uitgedaagd. Je wordt regelmatig buiten je comfort-zone geplaatst opdat je gaat ervaren wat belevingspsychologie nu écht betekent. Het actief leren geeft je daarbij een extra dimensie omdat je het ook beleeft. Daarnaast ontmoet je andere deelnemers die dezelfde interesse hebben in deze specifieke workshop waardoor je een extra klankbord krijgt op je (onbewuste) aannames. De nieuwste inzichten en kennis worden via de workshops aangeboden en geven een mooie inkijk in jezelf op onbewust niveau.